Adwords er de øverste resultater på Googles søgemaskine, og er betalte reklamer. Her vil du som virksomhed gerne blive vist når kunden sidder klar med dankortet i hånden og er klar til at købe.

En kampagne med Google Adwords kan skydes igang hurtigt og effektivt. Adwords bør være en grundsten i din markedsførings-strategi da det absolut kan være et markant redskab til at skabe både brand-awareness, men så sandelig også resultater. Adwords er en form for auktion, hvor din virksomhed og dine konkurrenter allesammen gerne vil blive vist, og derfor kan priserne også være forskellige fra det ene søgeord til det andet.

Når en kampagne først er skudt igang, skal denne vedligeholdes og optimeres. Her skal man holde øje med hvilke søgeord der skal rettes til, optimeres, eller måske endda helt udgå af en kampagne. Derfor tilbyder jeg kun kampagner på over 2 ugers varighed, for at få det mest optimale resultat.

 

 

Facebook Annoncering løfter din forretning

Her kan målrettes specifikke målgrupper, såsom personer der allerede har besøgt jeres website, personer der har interageret med jeres opslag på Facebook, for ikke at tale om målretninger mod alder, køn, geografi osv.
 
Det helt smarte ved facebook annoncer er kopi målgrupper. 
 
Her kan tages alle de personer der har besøgt jeres hjemmeside, og opholdt sig f.eks 5+ minutter. De er altså virkelig interesserede. Så laver Facebook selv en profil på hvordan den gennemsnitslige person ud fra disse data ser ud. Og leverer derefter annoncer med den samme person-profil, til alle andre i landet. Det er smart!
Luk menu