Online

Digital Marketing Manager søges

Jeg søger en ny medarbejder klar til ansvar fra dag første fløjt. Webman, som tilbyder, hjemmesider/shops, Facebook Ads, SEO og Google Ads er i en rivende udvikling og derfor søger jeg en kollega der vil være med til at vækste kundernes forretninger.

Som person skal du: (i prioriteret rækkefølge)

 • Være pålidelig.
 • Være professionel og struktureret. (overholde deadlines)
 • have mindst 2 års erfaring med Google Ads fra et bureau eller større webshop.
 • Elske online marketing og holde dig selv up to date med nyeste teknikker
 • Snakke flydende dansk og ikke være bange for kundekontakt.

Dine opgaver bliver:

Du vil primært få ansvaret for kundernes Google Ads konti. Du vil stå for søgeordsanalyse, strategisk planlægning, oprettelse af kampagner, løbende optimering og rapportering. Kort sagt. ALT der har med Google Ads at gøre.

Derfor er det vigtigt for mig du kommer med minimum 2 års erfaring, så du er klar til kamp fra første dag.

Du kan også få opgaver af anden karakter, som kan omfatte webdesign, Facebook Ads, tekstskrivning. Jeg forventer IKKE du er ekspert på disse områder – Bare “klar” til at tage en opgave jeg nemt lige kan sætte dig igang med.

Du kan forvente:

 • En deltids-stilling på 20 timer om ugen. (Løn efter kvalifikationer)
 • Mulighed for selv at planlægge dine timer.
 • Du får meget ansvar og god mulighed for udvikling.
 • God ro og orden på kontoret. Det bliver nemlig kun dig og mig til at starte med.
 • Kaffe og frugt ad libitum.
 • Kontor i kontorhotel midt i Viborg C.
 • At være med til at forme et ungt online marketing bureau.

Er du interesseret i jobbet?

Send ansøgning og cv til mig, Nicholas Gotfredsen på [email protected] Der er ingen ansøgningsfrist, men jeg søger en person der kan tiltræde snarest. Derfor vil jeg løbende holde samtaler med de personer jeg finder interessante/kvalificeret. Men indtil nu, er jobbet altså ledigt.

Send din ansøgning her: [email protected]

Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Født i 1989 i København. Nu bosat i Viborg. Jeg er uddannet multimediedesigner og har lavet hjemmesider & Webshops siden 2002.

Start Samarbejde