cewebman

Energidrikken State valgte Webman.dk til at levere hjemmeside & webshop

State sælger energidrikke der giver kroppen energi over en længere periode sammenlignet med andre energidrikke. States ambassadører Christian Eriksen, Caroline Wozniacki og Burhan G er alle med til at give virksomheden et løft. Ligesom deres online løsninger fra Webman.dk

Simpelt design der der løfter energidrikken

Med fokus på præsentationen af de farverige og flotte flasker og let vedligeholdelse for States personale udviklede jeg et stilrent design i dæmpede farver der får flaskerne til at stå tydeligere frem. Købsrejsen på webshoppen er nem og intuitiv og sikrer at ingen potentielle kunder vælger State fra pga dette.

Webshoppen er naturligvis responsiv, så den tager sig pænt og lækkert ud på både mobiltelefoner, tablets og computere.

 

Specialudviklet kode ang. pant og fri fragt

State er ALL-IN på at behandle sine kunder bedst muligt og derfor ønskede de at give en fri fragt rabat ved køb af et vist beløb. Samtidig skulle der også tages højde for at der jo er pant på de flasker States herlige væsker bliver leveret i. Her måtte vi specialudvikle et stykke kode der rent faktisk gjorde det muligt, at panten var med til at udløse den frie fragt, for kundens gennemsigtheds skyld.

Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Født i 1989 i København. Nu bosat i Viborg. Jeg er uddannet multimediedesigner og har lavet hjemmesider & Webshops siden 2002.
Luk menu