Google Ads

Google Ads er de øverste resultater på Googles søgemaskine, og er betalte reklamer.

Her vil du som virksomhed gerne blive vist når kunden sidder klar med dankortet i hånden og er klar til at købe.

En kampagne med Google Ads kan skydes igang hurtigt og effektivt. Google Ads bør være en grundsten i din markedsførings-strategi da det kan være et markant redskab til at skabe både brand-awareness, men så sandelig også resultater. Google Ads er en form for auktion, hvor din virksomhed og dine konkurrenter allesammen gerne vil blive vist, og derfor kan priserne også være forskellige fra det ene søgeord til det andet.

Når en kampagne først er skudt igang, skal denne vedligeholdes og optimeres. Her skal man holde øje med hvilke søgeord der skal rettes til, optimeres, eller måske endda helt udgå af en kampagne. Derfor tilbyder jeg kun kampagner på over 2 ugers varighed, for at få det mest optimale resultat.

 

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu