Man kan ikke sige søgemaskineoptimering uden at nævne linkbuilding. De to ting er uadskilleligt bundet sammen. Det er komplet umuligt at komme til tops på Google uden at have stærke indgående links.

 
 

Indgående links er dit kvalitetsstempel.

At en anden hjemmeside linker til lige netop din hjemmeside er et tegn på at det du har på din hjemmeside er så godt, eller så uundværligt at linket var umuligt at komme uden om.

 

Eksempel fra sportens verden:

Per Larsen lige er startet til fodbold. Hans far siger at Per er super dygtig og helt sikkert bliver en stor fodboldspiller en dag.

Samme Per Larsen får også roser med på vejen af selveste Michael Laudrup. Han mener også at Per bliver en super dygtig fodboldspiller i fremtiden.

Hvis man skal omdanne Pers far og Michael Laudrup til links, så er de begge indgående links til Per Larsen. Michael Laudrup er naturligvis et KLART stærkere link, fordi han selv har en vis status indenfor miljøet.

For at opsummere, så handler linkbuilding om at skaffe indgående links, af høj kvalitet.

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu

Hovedmenu:

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

Du får 1 ugentligt hack til online marketing!