Et godt og velbygget design til WordPress er alfa og omega når det kommer til en god brugeroplevelse for dine besøgende. Designet skal være struktureret og nemt at finde rundt i.

 

Hvorfor ikke bare købe et template eller få min fætters ven til at lave den?

For det første så er du, med et template udviklet fra bunden helt sikker på at din nabo ikke også lige pludselig har præcis samme template som dig. Jeg sammenligner det lidt med, hvis du havde en butik på gågaden midt i byen, så er jeg ret sikker på du gerne ville sætte dit eget præg på rummet, så det ikke lignede naboens butik på en prik.

Det kan også været dyrt at vælge den billige løsning. Jeg har lavet flere hjemmesider til kunder, som egentlig først have fået personens fætter, bror, kollega, morfar, you name it, til at sætte en hjemmesiden op til dem. Desværre for dem, med nul muligheder for at customize hjemmesiden, og så snart der skal en udvikler på for at lave en lille smart funktion, så begynder regnskabet at vælte. Derfor anbefaler jeg naturligvis at man får lavet en ordentlig, brugbar og funktionel hjemmesiden/webshop fra start af.

 

 

Kun bageren ved hvad der er i brødet!

For det andet og nok mere væsentligt, så er et design som jeg selv har kodet og konstrueret, mere medgørligt hvis der en dag skal laves ændringer eller der på den ene aller anden besynderlige måde skulle snige sig en lille fejl ind. (Højst utænkeligt ja, men det sker i den her verden). Så kan jeg lynhurtigt identificere fejlen, finde koden, rette til og komme videre.

Med et købt template, skulle jeg højst sandsynligt bruge flere timer på at finde fejlen, for måske at finde ud af at denne slet ikke kunne udredes, uden at skulle lave et nyt design.

 

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu

Hovedmenu:

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

Du får 1 ugentligt hack til online marketing!