God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

3 grunde til du SKAL have et SSL-certifikat!

SSL-certifikat gør den grønne hængelås synlig. Hængelåsen kan ses i adressefeltet, der hvor du eksempelvis indtaster “google.dk”, “bt.dk” osv. Der kommer også et “s” bagpå http, som står for “secure”. En indikator på at sikkerheden er i top.

3 grunde til du SKAL have et SSL-certifikat!

3 gode grunde til hvorfor du skal have et SSL-certifikat!

  1.  Et SSL-certifikat sørger for at kryptere informationer, således at ingen tredjemand/hackere/platugler kan misbruge informationer fra din hjemmeside/webshop
  2. Certifikatet booster din søgemaskineoptimering, hvilket kan øge dine placeringer i søgeresultaterne. Hvem vil ikke gerne ligge bare lidt højere i på Google?
  3. Dine besøgende er mere tilbøjelige til at købe hos dig, eller bruge den service du tilbyder, fordi den grønne hængelås er et symbol på tillid og at sikkerheden er i top.

OBS: En undersøgelse viser, at 61% IKKE vil handle et sted der ikke har et sikkerheds stempel.

Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg