Specialister i marketing Fokus på god kommunikation Ingen bindinger
Nicholas Gotfredsen fra Webman.dk

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby.   Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Da jeg var 13 år lavede jeg min første hjemmeside. Dengang (i 2002) var det en helt anden tilgang til hjemmeside-opbygningen end den man kender idag. Webman blev stiftet tilbage i 2010 og er på den måde allerede en erfaren herre. Hvis jeg selv skal sige det… Og det ska’ jeg jo!

Alex Joensen fra Webman.dk

Alex Joensen

Jeg hedder Alex og er 32 år. Jeg startede med at læse til datamatiker, da jeg altid har interesseret mig for computer. Det viste sig, ikke lige at være helt mig og gik derfra til pædagoguddannelsen og har været uddannet pædagog i 4 år. Det har altid betydet meget for mig, at kunne hjælpe andre og gøre en forskel – det kommer nok fra min familie af, som altid har haft plejebørn.

Så da muligheden bød sig og jeg kunne kom ind hos Webman, hvor jeg kan kombinere mine IT kompetencer, pædagogiske evner og forhåbentlig gøre en forskel for både store og små virksomheder. Så var jeg ikke et sekund i tvivl om at det var det rigtige!

Lille bonus info: Så har Nico og jeg gået i gymnasiet sammen og er super gode venner.

Start Samarbejde