Om Webman

Da jeg var 13 år lavede jeg min første hjemmeside.

Siden da er det blevet til over 73 hjemmesider/webshops og utallige timers online marketing.

Dengang (i 2001)…

.. var det en helt anden tilgang til hjemmeside-opbygningen end den man kender idag.

Det var benhårdt arbejde i teksteditoren “notesblok” og ikke noget med responsive hjemmesider, værktøjer eller andet fancy stuff. Det har lært mig en masse, at tage den hårde vej, til der hvor jeg er idag.

Tilbage i tiden skulle mine “kunder” (familie, venner og naboer) ringe til mig for at få ændret tekster og billeder på deres hjemmesider. Sådan er det ikke idag. Idag har jeg, heldigvis,  “kunder” (rigtige betalende kunder), som selv kan gå ind og rette til i deres hjemmesider på under 1 minut.

 

Fra Webdesigner 18 til Webman

Webdesigner 18 blev stiftet i 2010.

Nu spørger du sikkert, “Hvorfor ville du hedde Webdesigner 18 dengang?” Men det ville jeg fordi jeg designer ting til web og tidligere i mit liv spillede jeg også fodbold i klubben Viborg FF. Her spillede jeg med nummer 18 på ryggen. Derfor fandt jeg det meget naturligt at disse to ting skulle smedes sammen og deraf kom navnet Webdesigner 18.

Nu har jeg derimod fået mit ønskenavn, Webman. Det er nemt, simpelt og uhyggeligt relevant!

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu