Mig, Mig, Mig

Om Webman

Mit navn er Nicholas Gotfredsen. Jeg er født i 1989 og opvokset i Brøndby Strand. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Idag bor jeg med min kæreste i Viborg og driver Webman til dagligt.

Min historie

Da jeg var 13 år lavede jeg min første hjemmeside. Dengang (i 2001) var det en helt anden tilgang til hjemmeside-opbygningen end den man kender idag.

Det var benhårdt arbejde i teksteditoren “notesblok” og ikke noget med responsive hjemmesider, værktøjer eller andet fancy stuff. Det har lært mig en masse, at tage den hårde vej, til der hvor jeg er idag.

Tilbage i tiden skulle mine “kunder” (familie, venner og naboer) ringe til mig for at få ændret tekster og billeder på deres hjemmesider. Sådan er det ikke idag. Idag har jeg, heldigvis,  “kunder” (rigtige betalende kunder), som selv kan gå ind og rette til i deres hjemmesider på under 1 minut. 

Fra Webdesigner18 til Webman

Webdesigner 18 blev stiftet i 2010.

Nu spørger du sikkert, “Hvorfor ville du hedde Webdesigner 18 dengang?” Men det ville jeg fordi jeg designer ting til web og tidligere i mit liv spillede jeg også fodbold i klubben Viborg FF. Her spillede jeg med nummer 18 på ryggen. Derfor fandt jeg det meget naturligt at disse to ting skulle smedes sammen og deraf kom navnet Webdesigner 18.

Nu har jeg derimod fået mit ønskenavn, Webman. Det er nemt, simpelt og uhyggeligt relevant!