God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

Bruger du video i din markedsføring?

Video er kommet for at blive. Man siger at et billede siger mere end 1000 ord. Endnu vigtigere er det vel egentlig hvad det billede så siger. Heldigvis kan vi selv forme budskaber i vores videoer. Læs med her, hvorfor video er en god ide!

Video på din hjemmeside

Har du ikke video på din hjemmeside, er det måske en kærkommen mulighed for at optimere på din sides effektivitet. Når alt kommer til alt, er det bundlinjen der afgør om et tiltag har været en god forretning. Lad mig her forklare hvorfor video er en god ide.

Sælger du et mere komplekst produkt, altså et produkt hvor din kunde har en overvejelses-periode, kan en forklarende video nedbryde barrierer for potentielle købere. Måske er dit produkt svært at anvende. Så kan du vise dine tips og tricks til hvordan man får de bedste resultater.

Måske er dit produkt en smule vanskeligt at prissætte. Så kan du forklare nærmere om hvordan prisen egentlig skrues sammen, hvad den afhænger af m.m.

Forklarende videoer med dig eller en anden fra din virksomhed er gode for brugeroplevelsen. Faktisk skaber de også mere tillid mellem din virksomhed og dine potentielle kunder. De får nemlig sat et ansigt på virksomheden. Et ansigt der prøver at hjælpe. Hvem elsker ikke det?

Det er også bevist at hjemmesider der indeholder video, kan holde længere tid på deres brugere. Det siger næsten sig selv. I sidste ende er det endnu en god ting. Det er nemlig en indikator for at at personerne føler sig underholdt eller har fundet det de søger. Det er godt for din søgemaskineoptimering. Lad os kalde det hvad det er, din Google-optimering.

Når Google skal afgøre hvem der bliver vist som nummer 1 i søgeresultaterne, hvem tror du så de vil vise? Den hjemmeside der i snit kan holde på sine besøgende i 5 minutter eller den hjemmeside der i snit holder på dem i 5 sekunder?

3 gode tips til at lave video-content:

(Med de 3 råd nævnt herover lavede jeg min præsentationsvideo, der altså ændrede Webman for altid)

Video i din online markedsføring.

Når vi snakker markedsføring på de sociale medier er der en altoverskyggende regel.

Uanset hvilket sociale medie vi snakker om, så er deres mål at få deres brugere til at blive så lang tid som muligt. Derfor anbefaler jeg altid at lave materiale i videoformat. 

Prøv at lav testen næste gang. Sæt to annoncer op når du skal annoncere på f.eks Facebook. Det ene annoncesæt med et billede og det andet annoncesæt med en video. Lad den køre i et par dage og se forskellen. Resultatet bør være en knusende sejr til video. 

Om videoen der ændrede ALT for mig:

Videoen længere oppe på siden er optaget med min Iphone XS. Den står op af en vandflaske og tog mig ca 45 minutter at lave. Efterfølgende opsatte jeg annoncer på Facebook som blev vist til personer der har set 75% af denne video. Ved at se det meste af videoen har disse personer nemlig tilkendegivet de har en eller anden form for interesse.

Det behøver ikke være den helt store produktion. Kom igang, få en følelse med det og så bliv bedre hen ad vejen!

Webman video markedsføring
Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg