God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

FB Ads for Rude Strand Højskole

40 gange pengene igen
0
Flere besøg
0 %
Forøgelse af "Time spend"
0 %

Hvem er Rude Strand Højskole?

Rude Strand Højskole er en højskole for seniorer i aldersklassen 60+. Her tilbydes kursusophold om spændende emner og mulighed for at møde nye mennesker og få nye indtryk.

Rude Strand Højskole har før fået lavet Facebook Annoncering af andet bureau, men vurderede på det tidspunkt at det var for dyrt, i forhold til hvad de fik ud af det.

Facebook annoncering for Rude Strand Højskole

Deres behov:

Forstander, Carsten Holvad ønskede større kendskab til de enkelte kurser som højskolen tilbød de danske seniorer. Før i tiden har man forsøgt sig med annoncer i avisen, men uden de målbare resultater. 

En af de ting Carsten har sat stor pris på, er den direkte måling af hvor meget man har fået ud af markedsføringen med Facebook Ads. Her kan man nemlig se præcis hvor mange personer der har set ens annoncer, hvor mange der har klikket på dem og i sidste ende hvor mange der rent faktisk har tilmeldt sig et kursus, efter at have været i kontakt med en af de opsatte Facebook annoncer.

Hvordan fik vi gode resultater?

1.

Først og fremmest lavede vi et par fede videoer, som oplyste om de forskellige kurser, som højskolen tilbød. Dem lavede vi ud fra det billedemateriale vi havde modtaget fra højskolen. Forskellige budskaber og opsætninger blev testet, for til sidst at finde den bedste måde at gøre det på.

1.
2. Annoncer med video

Efter at have sat Facebook pixelen korrekt op (dataindsamlingsværktøj) viste vi videoerne til mennesker over 65 år, som Rude Strand Højskole havde defineret som deres kernemålgruppe.

Herfra kunne personerne så klikke sig ind på hjemmesiden til det pågældende kurus og læse mere. Det er de færreste mennesker der spontant tilmelder sig et kursus af en uges varighed til en pris af 4-5000 kr. Derfor var vi nødt til at vise mere omkring det enkelte kursus hvilket leder os til næste punkt, retargeting.

2. Annoncer med video
3. Retargeting

Retargeting går ud på at vise annoncer med forskellige budskaber til folk som allerede har vist interesse.

F.eks hvis en person har klikket sig ind på et kursus omkring 2.verdenskrig. Så har vi nu en formodning om at denne person har interesse i emnet. Derfor skabte vi 5 annoncer, omhandlende 2. verdenskrig, der kørte med 3 dages intervaller. Hver enkelt annonce havde forskellige budskaber der skulle modne personen til at bestille kurset. Vi lagde b.la. vægt på at fortælle om andre kursister der havde haft glæde af kurset. At man mødte nye mennesker og at der samtidig (hvis det var tilfældet) ikke var særlig mange pladser tilbage.

Disse budskaber leder personen tilbage på hjemmesiden som nu kan bestille kurset. Eller i værste fald, har vi nu en person der ved hvor skøn en Højskole, Rude Strand er. Win, Win, Win.

3. Retargeting

Alle er på Facebook, ALLE. Derfor er det en fremragende salgskanal til at skaffe nye kunder og få nuværende kunder til at købe igen. Vil du have flere ordrer i bogen?