Hjemmeside til Maria Lucia

Den dygtige sangerinde manglede en hjemmeside der kunne give hendes mange fans, information omkring hvor de kunne opleve hende og hvad hun havde af planer i den kommende tid.

Dertil skulle hendes fans også have mulighed for at læse mere omkring sangstjernen selv, og ikke desto mindre skulle de også have mulighed for at følge med i hendes hverdag via instagram-billederne som Maria Lucia lægger ud til offentligt skue.

Maria Lucia udtaler:

“Jeg valgte Nicholas og Webman.dk, fordi passionen for arbejdet med det digitale medie skinnede igennem fra starten af. Derudover tiltaler det mig i allerhøjeste grad når han på sin vis har “mit liv” i hans hænder i en tid. Samarbejdet har været fyldt af ekstrem forståelse og tålmodighed hvilket for mig har været rigtig vigtigt.”

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu