God kommunikation og ingen bindinger

Ny hjemmeside til Maria Lucia

Hvem er Maria Lucia?

Maria Lucia Heiberg Rosenberg er en dansk skuespiller, musical-performer og sangerinde. Hun blev kendt i hele Danmark da hun i 2003 vandt en pladekontrakt i TV2 programmet, “Popstars”.

Måske har du set hende på de skrå brædder hvor Maria Lucia har haft adskillige hovedroller landet over.

Du har med garanti hørt hendes stemme da hun som den danske Elsa i Disneys tegnefilm “Frost” bragede igennem på den meget roste og omtalte titelsang “Lad det ske”.

Webman har lavet ny hjemmeside for maria lucia

Jeg valgte Nicholas og Webman.dk, fordi passionen for arbejdet med det digitale medie skinnede igennem fra starten af. Derudover tiltaler det mig i allerhøjeste grad når han på sin vis har “mit liv” i hans hænder i en tid. Samarbejdet har været fyldt af ekstrem forståelse og tålmodighed hvilket for mig har været rigtig vigtigt.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Derfor valgte Maria Lucia, WEbman

Elegant design

Den dygtige sangerinde manglede en hjemmeside der kunne give hendes mange fans, information omkring hvor de kunne opleve hende og hvad hun havde af planer i den kommende tid.

Dertil skulle hendes fans også have mulighed for at læse mere omkring sangstjernen selv, og ikke desto mindre skulle de også have mulighed for at følge med i hendes hverdag via instagram-billederne som Maria Lucia lægger ud til offentligt skue.

Syntes du Maria Lucias hjemmeside er elegant og er du selv på udkig efter en hjemmeside der kan skabe en moderne online tilstedeværelse? 

Så kontakt os helt uforpligtende.