God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

Nu kan dine kunder betale med Mobilepay

Mobilepay er kommet for at blive! Faktisk bruger over 300.000 danskere den populære app til at overføre penge fra den ene lomme til den anden. – Nu gør Mobilepay så sit indmarch i de danske webshops, nu er det nemlig slut med at fedte rundt med kreditkort, kortnumre, registreringsnumre og sikkerhedskoder… HALLELUJA!

Må vi præsentere: Mobilepay Online.

Hvilke fordele er der ved Mobilepay Online?

  • Ingen beløbsgrænse når dine kunder bruger MobilePay til handel på nettet.
  • Nemt for dine kunder – de har oftere mobiltelefonen ved hånden end betalingskortet
  • Lige så nemt for din virksomhed som at tilbyde betaling via kort.
  • Hurtig betaling for dine kunder – de slipper for at taste kortoplysninger
Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg