God kommunikation og ingen bindinger

SEO for Detailing Center

Stigning i trafik
0 %
Søgeord på 1.pladsen
0
søgeord på side 1
0

Hvem er Detailing Center

Detailing Center specialiserer sig inden for detailing. I modsætning til traditionel bilpleje, er detailing langt mere detaljeorienteret, dybdegående og tidskrævende.

Detailing Center leverer en bred vifte af tjenester, herunder håndvask, interiørrens, overfladebehandling af både udvendige og indvendige overflader, højglanspoleringer og keramiske coatings.

Seo for Detailing Center

Mit firma Detaling Center er forholdsvis nyt med 2 år på bagen og Webman hjælper med vores hjemmeside, SEO, Facebook ads og google ads. Vi ser gode fremskridt i antallet af leads og nye kunder.

Nicholas skal have stor ros for at være professionel, faglig dygtig og ikke mindst rigtig rar og god til at kommunikere tydeligt.

Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger herfra.

Rune Jensen

Ejer af Detaling Center

Vi havde fokus på:

1. Tekniske udfordringer

Detailing Center havde et par tekniske udfordringer på deres hjemmeside, som viste sig at være hindringer for deres SEO-ydeevne. Disse udfordringer involverede langsomme loadtider, ikke-responsivt design, ødelagte links og fejlkoder, der blev genereret af serverproblemer. Det var afgørende for Detailing Center at få løst disse problemer hurtigt og effektivt for at sikre en problemfri brugeroplevelse og maksimere deres hjemmesides SEO potentiale. 

1. Tekniske udfordringer
2. On-page optimering

Med de tekniske udfordringer løst, begyndte vi at fokusere på on-page optimering. Denne form for SEO fokuserer på at forbedre elementer på en hjemmeside for at forbedre dens placering i søgemaskiner. Dette inkluderer optimering af både indhold og HTML-kilden. Vi foretog omfattende justeringer i blandt andet titeltags, metabeskrivelser, H1-H6 overskrifter og billedernes alt-tekster. Vi forbedrede også brugen af nøgleord på deres hjemmeside, så deres indhold bedre kunne indfange relevante søgeord og fraser. Disse ændringer har bidraget til at forbedre Detailing Centers online synlighed og tiltrække mere organisk trafik.

2. On-page optimering
3. Linkbuilding

Vi har arbejdet på at styrke Detailing Centers linkprofil, som tidligere var utilstrækkelig, hvilket har styrket deres online autoritet. Linkbuilding er en essentiel del af SEO-strategien, da det er med til at øge hjemmesidens troværdighed og synlighed på søgemaskiner. Ved at opnå backlinks fra højkvalitetssider har Detailing Center væsentligt forbedret deres hjemmesides rangering og synlighed på Google. Dette har resulteret i flere top-placeringer på søgemaskinen og en markant forøgelse af seriøse henvendelser fra potentielle kunder. 

3. Linkbuilding

Syntes du også Detailing Centers rejse lyder spændende og er de tnoget du gerne selv vil opleve?

Så kontakt os helt uforpligtende.