God kommunikation og ingen bindinger

Tag gode billeder til din hjemmeside

Sørg for at du selv (eller motivet) er placeret lidt i siden i forhold til centrum af billedet. På denne måde gør vi plads til en god og fængende titel/overskrift.

Tag gode billeder til din hjemmeside
Dette billede er godt fordi vi har en god portion plads til at skrive noget henover.
Tag gode billeder til din hjemmeside
Tag gode billeder til din hjemmeside
Dette billede er ikke velegnet til at skrive en titel/tekst på.

 

Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg