Online

Teknisk Seo Analyse

Teknisk Seo Analyse står for alt det man ikke ligefrem ser på hjemmesiden med det blotte øje. Det kan være måden hvorpå hjemmesiden er bygget op, hvordan den er struktureret, hvor hurtig hjemmesiden er og meget, meget, meget mere.

 

Hastighed, hastighed, hastighed

Den første ting på dagsordenen når det kommer til det tekniske aspekt af søgemaskineoptimeringen bør være hastigheden. Hvor hurtigt loader din hjemmeside? Dine besøgende har uendeligt mange muligheder for at finde informationer andre steder, så hvis ikke din hjemmeside er hurtig nok, bliver den besøgende ikke tilfredsstillet og det eneste du står tilbage med er lyden af en smækkende dør.

En undersøgelse viser at ca 40% af dine besøgende navigerer væk fra din hjemmeside igen, hvis ikke den er loadet på under 3 sekunder. Det forventes af den besøgende, at hjemmesiden/webshoppen er færdig med at loade på under 2 sekunder.

 

Hvordan får man en hurtig hjemmeside?

Til at starte på bør du kigge på dine billeder. Billederne kan være en kæmpe tidssluger grundet filerne størrelse. Et billede kan indeholde en masse data, som faktisk ikke har noget at gøre med det visuelle udtryk, så disse data bør sorteres fra.

Det kan også være at billederne er taget med et enormt dyrt kamera for at få det bedste billede som muligt, og direkte importeret til din hjemmeside er disse billeder enorme. flere tusinde pixels behøver ikke være nødvendigt for at vise et profilbillede af dine medarbejdere.

 

Start Samarbejde