Teknisk Seo Analyse står for alt det man ikke ligefrem ser på hjemmesiden med det blotte øje. Det kan være måden hvorpå hjemmesiden er bygget op, hvordan den er struktureret, hvor hurtig hjemmesiden er og meget, meget, meget mere.

 

Hastighed, hastighed, hastighed

Den første ting på dagsordenen når det kommer til det tekniske aspekt af søgemaskineoptimeringen bør være hastigheden. Hvor hurtigt loader din hjemmeside? Dine besøgende har uendeligt mange muligheder for at finde informationer andre steder, så hvis ikke din hjemmeside er hurtig nok, bliver den besøgende ikke tilfredsstillet og det eneste du står tilbage med er lyden af en smækkende dør.

En undersøgelse viser at ca 40% af dine besøgende navigerer væk fra din hjemmeside igen, hvis ikke den er loadet på under 3 sekunder. Det forventes af den besøgende, at hjemmesiden/webshoppen er færdig med at loade på under 2 sekunder.

 

Hvordan får man en hurtig hjemmeside?

Til at starte på bør du kigge på dine billeder. Billederne kan være en kæmpe tidssluger grundet filerne størrelse. Et billede kan indeholde en masse data, som faktisk ikke har noget at gøre med det visuelle udtryk, så disse data bør sorteres fra.

Det kan også være at billederne er taget med et enormt dyrt kamera for at få det bedste billede som muligt, og direkte importeret til din hjemmeside er disse billeder enorme. flere tusinde pixels behøver ikke være nødvendigt for at vise et profilbillede af dine medarbejdere.

 

Sagt om Webman

Det er bare den bedste service og kompetence indenfor hjemmesider. Vi har fået lavet vores hjemmeside af Webman.dk til absolut UG! Kan helt klart anbefales
Carsten Sørensen Malerfirma, Line Sjørup
Jeg har tidligere fået lavet hjemmeside ved større bureauer, men jeg foretrækker klart Webman.dk fremfor de helt store. Her får man en service der er personlig, hvor man ikke føler sig som en i mængden.
CG Treatment, Casper Gustavsen
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Webman.dk. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Fashion By B-Design, Betina Offersen
Top professionel service, yderst kreativ og med et perfekt resultat.
Barcelona Training Academy, Daniel Santamaria.
Webman.dk får tingene til at ske. Du bliver taget seriøst som firma og rettelser, samt ønsker bliver lavet hurtigt. Designet er innovativt og up to date og priserne er yderst attraktive.
Viborg MC Værksted, Søren Isager.
Luk menu

Hovedmenu:

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

Du får 1 ugentligt hack til online marketing!