God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

Teknisk Seo Analyse

En teknisk seo analyse er afgørende for et websites succes i de organiske søgeresultater. 

For at sikre, at et website har et solidt teknisk fundament, anbefaler vi at få gennemført en grundig teknisk analyse. Denne analyse vil påvise eventuelle fejl og mangler relateret til websitets tekniske udformning og konfiguration. På den måde kan man optimere sit website og dermed gøre det mere synligt i resultaterne fra søgemaskiner som Google.

Nicholas Gotfredsen fra Webman.dk

Drømmer du om mere trafik på din hjemmeside eller shop?

Teknisk seo analyse

Hastighed, hastighed, hastighed

Den første ting på dagsordenen når det kommer til det tekniske aspekt af søgemaskineoptimeringen bør være hastigheden. Hvor hurtigt loader din hjemmeside? Dine besøgende har uendeligt mange muligheder for at finde informationer andre steder, så hvis ikke din hjemmeside er hurtig nok, bliver den besøgende ikke tilfredsstillet og det eneste du står tilbage med er lyden af en smækkende dør.

En undersøgelse viser at ca 40% af dine besøgende navigerer væk fra din hjemmeside igen, hvis ikke den er loadet på under 3 sekunder. Det forventes af den besøgende, at hjemmesiden/webshoppen er færdig med at loade på under 2 sekunder.

Hvordan får man en hurtig hjemmeside?

Til at starte på bør du kigge på dine billeder. Billederne kan være en kæmpe tidssluger grundet filerne størrelse. Et billede kan indeholde en masse data, som faktisk ikke har noget at gøre med det visuelle udtryk, så disse data bør sorteres fra.

Det kan også være at billederne er taget med et enormt dyrt kamera for at få det bedste billede som muligt, og direkte importeret til din hjemmeside er disse billeder enorme. flere tusinde pixels behøver ikke være nødvendigt for at vise et profilbillede af dine medarbejdere.

Måske var det relevant med en ny hjemmeside?

En teknisk seo analyse indeholder:

En teknisk seo analyse giver en detaljeret oversigt over de tekniske aspekter af et websites platform, der skal optimeres med udgangspunk i søgemaskinernes best practise. 

Analysen gennemføres ved hjælp af Morningscore, Ahrefs,  Search Console og andre relevane værktøjer og er 100% tilpasset din virksomhed og hjemmesiden. 

En teknisk seo analyse tager fat i design, indhold, tilgængelighed og indeksering.  Også faktorer som websitets hastighed, sitemaps og struktur samt on-page elementer som title, meta data mv tages med i overvejelserne. 

Efter konklusionen af analysen vil man have et klart billede af de styrker og svagheder relateret til websitets tekniske funktioner, som kan bruges til at justere eller rette op på disse for at optimere sit website yderligere. Analysen bør gentages regelmæssigt for at holde sig up to date.

Teknisk Seo Analyse