God kommunikation og ingen bindinger

Webman har flotte anmeldelser på trustpilot

Webman støtter indsamling til Julemærkehjem og fodboldbane

En kold november-morgen var der lagt op til den helt store indsamling. Her skulle samles penge sammen til Julemærkehjemmet i Hobro, og til en ny kunstgræsbane til Hobro Iks fodboldforening.

00:00
00:00

Indsamlingen var arrangeret af Hobro IK og gik i alt sin enkelthed ud på at forbrænde så mange kalorier som overhovedet muligt. Det foregik på spinningcykler og dertilhørende pulsmålersystem. En veloplagt Fie Udby (Eliteroer, sølvmedalje ved OL 2012) var instruktør og pressede deltagerne til det maksimale.

Det blev til et flot resultat på over 700.000 kr. Ny rekord for Hobro IKs indsamlinger.

Læs mere om arrangementet her.

Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg