Online

Webshop til STATE

STATE

Hvem er STATE?

STATE er en energidrik, som findes i over +2500 butikker i Danmark, Norge og Tyskland. Energidrikken differentierer sig ved at bruge palatinose, som giver længerevarende energi.

Sammen med toppen af den danske sportselite, i form af Christian Eriksen og Christian Eriksen sigter de efter nye markeder. Såvel i Danmark, som i udlandet.

Vi har her hos STATE været utrolig glade for samarbejdet med Webman, som har bistået os i arbejdet med vores hjemmeside, samt al udvikling og vedligeholdelse af vores webshop.

Altid med et enormt engagement, kompetence og fleksibilitet. De bedste anbefalinger herfra.

Jon Andersen

founder - Statedrinks

Et online visuelt univers​

Med fokus på præsentationen af de farverige og flotte flasker, udviklede vi et stilrent design der får flaskerne til at stå tydeligere frem. Købsrejsen på webshoppen er nem og intuitiv. Det skal være en nem og visuelt flot oplevelse at købe STATE på nettet.

Webshoppen er naturligvis responsiv, så den tager sig pænt og lækkert ud på både mobiltelefoner, tablets og computere.

Se hjemmesiden her

STATE.NU

Pant og fri fragt​

STATE er ALL-IN på at behandle sine kunder bedst muligt og derfor ønskede de at give en fri fragt rabat ved køb af et vist beløb. Samtidig skulle der også tages højde for at der jo er pant på de flasker de herlige væsker bliver leveret i.

Her måtte vi specialudvikle et stykke kode der rent faktisk gjorde det muligt, at panten var med til at udløse den frie fragt.

Se hjemmesiden her

STATE.NU

Har du også brug for en hjemmeside?

Syntes du også STATES hjemmeside er blevet tæskefed og er du selv på udkig efter en hjemmeside der kan gøre livet lettere for dine kunder? Så kontakt os helt uforpligtende.

Start Samarbejde