God kommunikation og ingen bindinger

Undertekster

Undertekster

Undertekster har også vist sig helt generelt at øge seer antallet samt hvor meget af videoen der bliver set inden man scroller videre. 

Ønsker du at nå ud til flere med dine videoer på sociale medier? 


Statistikker viser at 80-85% af befolkningen på verdensplan ser Facebook videoer uden lyd, enten grundet at de befinder sig i offentlig transport, på arbejde eller andre steder hvor det ikke passer sig at have lyd på. Alle de videoer som dagligt bliver vist uden lyd er fuldstændig uforståelige for seeren, du vil derfor ved at have undertekster på dine videoer, nå ud til langt flere mennesker eller potentielle kunder med dit budskab. 

Eksempel på video med undertekster.

undertekster

Forøg seerens engagement med 15%

Undersøgelser har vist at undertekster i sig selv øger engagementet hos seeren med 15%, da flere hjernecentre aktiveres. Derudover vil din video fremstå mere professionel samtidig med produktionsværdi af din video øges.   

Undertekster er inkluderende

Undertekster kan hjælpe døve og hørehæmmede med at forstå videoens indhold. Hver 6 dansker dvs. 800.000 danskere har høreproblemer i form af nedsat hørelse eller døvhed, og 300.000 danskere har høreapparat. Derfor er undertekster på videoer en god ide både for dig men også for denne forholdsvis store del af din potentielle målgruppe. Undertekster kan også hjælpe nydanskere til at forstå mere af videoen samtidig med at de får styrket deres sprogfærdigheder.

Hvis du vil øge din målgruppe kan du også overveje engelske undertekster og derved nå ud til et bredere publikum. 

Andet eksempel på video med undertekster.

Endnu et eksempel på video med undertekster. Denne gang i orange for at forstærke brandværdi.

Vi følger den eksisterende, etablerede praksis i undertekstningsbranchen i Danmark som er den standard aktører er blevet enige om, og er udarbejdet af Forum for Billedmedieoversættere (FBO) og Dansk Journalistforbund i samarbejde med Dansk Sprognævn. Vi garantere derfor en undertekstning af dine videoer med høj faglighed i overensstemmelse med disse retningslinjer.

Undertekstning er et yderst specialiseret og tidskrævende arbejde og det vurderes at 20 minutters videomateriale tager 1 til 1½ arbejdsdag at undertekste.    

Priser

  • Pr minut der skal tekstes 179kr
  • Pr minut der skal tekstes (+10 min) 159 kr

    Mængderabat hvis der skal undertekster på mere end 10 minutters video.

Picture of Nicholas Gotfredsen

Nicholas Gotfredsen

Jeg er født i 1989 og opvokset på den københavnske vestegn, Brøndby. Som 18-årig drog jeg til jylland og her uddannede jeg mig til multimediedesigner. Sidenhen er jeg vendt tilbage til sjælland og er idag bosat i København. En stor del af mit liv har jeg også brugt på fodbold og nåede 79 kampe i Superligaen.

Seneste indlæg